ماهیو قارچیکی از غذاهای خوشمزه و مفیدی است که می خواهیم امروز با آن آشنا شویم. این یکی از خوشمزه ترین و در عین حال رژیم هایی است که علاوه بر سرو ناهار ، سبک و حجمی نیز دارد. همچنین می توانید در شام یا حتی افطار نوشیدنی بنوشید.
ماهییکی از بهترین و مفیدترین غذاهای گوشتی است که سرشار از امگا 3 است. ماهییکی از نادرترین و در عین حال مرغوب ترین غذاهای موجود در بازار است که می توان به راحتی از آن غذای خوشمزه تهیه و تهیه کرد. ماهی علاوه بر امگا 3 مانند سایر گوشت ها شامل پروتئین ، ویتامین ها و فسفر نیز هست. ماهی بسیار آسان برای طبخ غذا است و همراه با سوپ سرخ شده ، پخته شده یا کبابی می شود.
ماهیدر درمان بسیاری از بیماری ها از جمله کاهش بیماری های قلبی ، کاهش قند خون ، جلوگیری از افسردگی و بهبود خواب موثر است. پخت و پز ماهیبه همراه قارچ بدون شک طعم و خواص بهتری به آن می بخشد. چندین بار در هفته ماهی را برای تهیه مواد مغذی مورد نیاز از جمله امگا 3 ترکیب کنید.
قارچها مانند ماهینقش مهمی در ارزش غذایی دارند و طبخ آن آسان است. قارچها همچنین در وعده های غذایی سرخ شده ، بخارپز یا کبابی در وعده نهار و شام مصرف می شوند ، اگرچه بهتر است نوشیدنی های تازه آنها را نوش جان کنید. قارچ دشمن اصلی دیابت است و برای کسانی که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند بسیار مفید است. از دیگر خواص ارزشمند این رژیم با ارزش می توان به کنترل فشار خون و پیشگیری از سرطان اشاره کرد.
سایر غذاهای مشابه شامل اسفناج ، ماهی، ماهیسالمون با عدس و تره فرنگی و تیلاپیا و گوجه کبابی است.
عناصر
فیله ماهی: 200 گرم
قارچ: 6 عدد
گوجه فرنگی: 1 قطعه
پیاز متوسط: 1 قطعه
فلفل کلم: 1 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز خرد شده را در یک ظرف پخت مناسب با قارچهای خرد شده و شسته شده بجوشانید.
گام 2
مراقب باشید شعله را کمی افزایش دهید تا مواد با سرعت زیاد سرخ شوند تا شعله های آتش نشود و قارچها آب نگیرند.
مرحله 3
بعد از پخت ، فلفل دلمه ای و همچنین گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و دوباره بپزید.
مرحله 4
در عین حال ، بهتر است ماهیها را در ماهیتابه یا گریل دیگری سرخ کنید و سپس به مواد اضافه کنید و دوباره آنها را سرخ کنید.
مرحله 5
چاشنی ها را به همراه جعفری و رب گوجه فرنگی در قابلمه ریخته و یک فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه می گذاریم تا مواد کمی خنک شوند.
-
بعد از چند دقیقه می توانید غذارا سرو کنید و آن را بنوشید.
مشاهده پست مشابه : طرز تهیه خورش داوود پاشا